Kedves Gyakorlók!

Petra vagyok, immár tíz éve gyakorló és tanitó jógaoktató, masszőr és személyi edző. Az első órámra édesanyám vitt el hosszas unszolás után, majd lettem szerelmes ebbe a mozgásformába. Hatha jógával kezdtem, Bikrammal folytattam, majd jött az Ashtanga, a Vinyasa Flow, és nemrégen az Akro és a Kontakt Jóga irány. Az ászanák mellett a pranayamat és bizonyos hangmeditációkat részesítek előnyben, kiegészítve különböző masszázs és természetes testápolás valamint életvezetés gyakorlatokkal.

Véleményem szerint az Emberi Test egy Önműködő Tökéletes Csoda, aminek az alapbeállítása a Teljes Egészség. Nekünk csak hagyni kell, hogy működjön, és támogatni a saját folyamataiban. A jógaászanákon kívül szeretem az alapvető fitness, cardio és erőfejlesztő gyakorlatokat, amik fantasztikusan kiegészítik a főleg nyújtó hatásó jógapózokat. Igy lesz teljes a kép.

Tíz Évnyi kifejezetten jógaászana irányú testmozgás után, az utóbbi időben fedeztem fel magamnak a Hoopdance és a Tribal Belly Dance irányzatokat, amiknek jelenleg lelkes gyakorlója vagyok, és hamarosan lelkes oktatója is leszek. Így, szeretettel várok mindenkit ezeken a még nem annyira ismert, de annál élvezetesebb és izgalmasabb mozgásformák megtapasztalására is.

A kiválasztott kedvenc mantrám, és egyszerű hitrendszerem az alábbiakban fejezhetőek ki: Lokah Samastah Sukhuno Bhavantu = Legyen minden élőlény boldog és szabad, valamint a Love.Respect.Self.Nature = Szeresd és Tiszteld Önmagad és a Természetet. Egyszerű és Nagyszerű. Namasté. Petra.

Lehetőségek

  • Angol nyelvtudás
  • Házhoz megy
  • Hétvégén is
  • Online
Csoportos órák

A csoportos órákat a saját helyemen tartom, ahol kis létszámú foglalkozásokon van lehetőség részt venni: 4-6 fő maximum. Igy megmarad a bensőséges hangulat, és jut mindenkire idő odafigyelni. A gyakorlás igy biztonságos, és a fejlődés és haladás pedig gyors és hatékony.

Magán órák

A magán órák keretében mindenkivel az előzetesen egyénileg meghatározott célok felé dolgozunk közösen, úgy összeállítva az órákat, hogy az mindenkinek a legmegfelelőbb legyen a saját elképzelései és elérni kívánt vágyai szerint.

Így lehetőség van kombinálni a jóganyújtást, az erőfejlesztést, a masszázst és a relaxációs gyakorlatokat is, olyan arányban, ahogy azt épp szeretnénk, vagy amilyen hangulatban vagyunk.

Online órák

Online órákon lehetőség van csoportban és magán foglalkozás keretében is részt venni. Kényelmes, egyszerű, idő és energiahatékony módszer azoknak, akiknek fontos az ideje és nem szeretne közlekedéssel perceket / órákat veszíteni az életéből.

Helyszín(ek) :

Loveyogaia Klub

Árak :

1 óra:
2.400 Ft

Claim listing: Csetneki Petra

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password