Pócza Barbara - Hosted By

0

Pócza Barbarának hívnak, Budapesten élek és tanítok jógát, ajurvédát és energia gyógyítást. Az egyetemen elméleti fizikusnak tanultam, aztán másfelé vitt az utam. Egyetemi éveim alatt kezdtem el jógázni és 2001-ben kaptam meg az első jógaoktatói oklevelemet. Két gyermek édesanyja vagyok, lassan 19 éve vagyok jógaoktató, szinte a kezdetek óta tartok folyamatosan jóga órákat, jógatáborokat és tanulok tovább ezen a kimeríthetetlen területen és lelkesedésem cseppet sem hagy alább.

Igyekszem a legjobb tudásom szerint átadni a tanítványaimnak mind azt, amit tudok és segíteni azoknak, akik megnyílnak annak a másfajta gondolkodásnak, ami az évek során kialakult bennem. Szeretettel dolgozok, tudásomat és a rajtam keresztül áramló energiákkal arra használom, hogy a boldog, lelkes, nyugodt, örömmel és szeretettel teli, élhető életet élő emberek számának nap mint nap növekedhessen!

Hiszem, hogy kellő értelemmel, akarattal és igyekezettel mindannyiunk élete és környezete jobb, élhetőbb, egészségesebb és békésebb világgá válhat.

Lehetőségek

  • Angol nyelvtudás
  • Német nyelvtudás
  • Online
Jóga & Életmód Táborok a Káli-medencében

Az év minden évszakában, szinte havonta vannak időpontok. Lassan 10 éve tartok táborokat, elvonulásokat és látom, hogy megérkezve a táborba mindenki hozza magával a saját kis terheit, életét és hátizsákját. Kell mindig egy kis idő mire mindenki szépen leteszi a saját batyuját és egy rövid időre megfeledkezik róla.

Ezek a pillanatok, percek, órák vagy napok azok, amik lehetőséget adnak a csodák megtörténéséhez, ilyenkor tud az átalakulás és a fejlődés szavak nélkül és észrevétlenül végbe menni.     

https://barbarapocza.lpages.co/jogaeseletmodtaborok/

Prána Energia Gyógyítás - The Institute for Inner Sciences Belső Átalalkulás Iskolája

Világunkban minden ENERGIA, HULLÁMOK és REZGÉSEK, és ez már szinte közhelynek számít, mert mindenki tudja, szóbeszéd lett, sőt még utalgatunk is rá. Azt is tudjuk, hogy a gondolatnak nagy ereje van, tudjuk, hogy mások lelkiállapotát, érzéseit is megérezzük, 

De azt tudjuk, hogyan működik mind ez valójában?

A legegyszerűbb, igazán gyorsan megtanulható, alapvető technikákat használva is csodás eredményeket értem el gyerekeim és saját magam egészségében is. Esések, zúzódások, törések, nátha, láz és köhögések, hasmenés vagy székrekedés, az immunrendszer erősítése, több életenergia és nagyobb életkedv, nyugalom és a belső egyensúly már a kezdő tanfolyam után egyszerűen elérhetővé válnak.   

Többek között ezekben nyújt segítséget a Prána Energia Gyógyítás csodás rendszere! Az egészség és a belső egyensúly csak karnyújtásnyira...
https://barbarapocza.lpages.co/pranaenergiagyogyitas/

Reggeli élő online gyakorlás

Hetente 3x reggel 6:30-7:00 egy zárt facebook csoportban tartok reggeli jóga gyakorlást. Fontos, hogy egy nap hogyan indul, milyen testi & lelki állapotban fogunk hozzá. Ebben szeretnélek támogatni:
Minden kedden, szerdán, csütörtökön reggel 6:30 - 6:55 óráig tart a reggeli gyakorlás!

Csak 25 perc és máshogy indul a napod, másképp folytatódik és egészen máshogyan érzed magad a rendszeres jógázásnak köszönhetően.

A reggeli foglalkozások része az immunerősítés, az ízületek átmozgatása és egy rövid elcsendesülés, feltöltődés. Kezdőként is nyugodtan csatlakozhatsz!

Jelentkezz a csoportba: http://bit.ly/fb-belsoragyogas-csoport

A készült videók később a Belső Ragyogás - Lélek Jóga Youtube csatornán megtekinthetők! (https://www.youtube.com/channel/UCaSUs30jW3b_g5Dw3atALLg)

Várlak szeretettel

Videó

Helyszín(ek) :

Budapest II. ker. és online

Elérhetőségek :

Árak :

1 óra:
1.000 Ft / 1,5 óra; személyes óra 2.700 Ft / alkalom

Claim listing: Pócza Barbara

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password