Lajos Márti vagyok, a Flow Yoga & Selfness stúdió alapítója.

Sportoktató, Gerincjóga, Hatha, Hatha flow jóga oktató, ayurvédikus jógaterapeuta.
Ha megkérdeznéd mit jelent számomra a jóga, azt válaszolnám: a tökéletes testmozgás, testi – lelki egészség, teljes kikapcsolódás. A jóga által tapasztalhatom meg a valódi jelen-létet: ezért állok rá nap mint nap a jógaszőnyegre.

Azt kívánom neked, hogy indulj el Te is a jóga önismereti útján, ami néha csodálatos, sokszor pedig elképesztő viszontagságos, mégis tapasztalásra és fejlődésre inspirál. Az út maga folyamatos egyensúly keresés, megtanít erősségeid, gyengeségeid felismerésére, majd a mindezeken való felülemelkedésre, amely önmagad elfogadásával kezdődik.

De hogyan válik a jóga egyszerű testedzésből önismereti utazássá? Ezt szeretném megmutatni neked, ha velem tartasz a gyakorlásokon.

A Hatha jóga gerincét alkotó testgyakorlatokat, a légzést, a figyelmünk fókuszának irányítását, illetve a fizikai, érzelmi és mentális relaxációt használom eszközként, hogy megleld magadban az erőt és elérd a belső kiegyensúlyozottságod. Tudatosan végzett gyakorlással az ászanák megerősítik a tested, miközben megszabadítják azt a feszültségektől, de ami ezeknél még fontosabb: megtanítanak befelé figyelni, megtanítanak kapcsolódni a fizikai testeddel, segítenek rálátni érzelmi reakcióidra, képessé tesznek pillanatnyi állapotod megtapasztalni, megélni, elfogadni és ezáltal változtatni azon.

A jógában az egyik legcsodásabb dolog az, hogy sosem vagy benne készen, sosem tudhatod mit ad neked az aznapi gyakorlás. Újabb és újabb szinteket, mélységeket tapasztalhatsz meg önmagadban a tudatosságod folyamatos tágulása által.

Sok szeretettel várlak és legjobb tudásom szerint támogatlak ebben a csodálatos utazásban!

Lehetőségek

  • Hétvégén is
  • Online

Helyszín(ek) :

Flow yoga & selfness

Árak :

1 óra:
2.000 Ft / 75 perc

Claim listing: Lajos Márti

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password