Kozslik Gábor - Hosted By

1

Az egyetem elvégzése után angolt tanulni indultam Ausztráliába három hónapra, amiből évek lettek. Ausztrália után a kíváncsiságom minden kontinensre elvitt. Számtalan országot, kultúrát fedeztem fel. A helyemet a világban akkor találtam meg, amikor felismertem, hogy az igazi utazás belső utazás: önmagunk felfedezése.

A jóga régen kísér az utamon. Aktív, szárnyaló elmém lecsendesítésének legjobb eszköze a reggeli gyakorlás, a szadhana. Számtalan jóga irányzattal és mesterrel ismerkedtem meg utazásaim során. Amikor először találkoztam a Kundalíni jógával, azonnal éreztem, hogy vége a keresésnek. A Kundalíni jóga komplex rendszere minden szinten feltölt és megnyugtat. A hagyományos ászánakat légzésgyakorlatok és mantrák egészítik ki és vezetnek el a mindig bennünk lévő harmóniához.

Gyere és tapasztald meg a Kundalíni jóga több ezeréves módszerét, ami elvezet önmagad megismeréséhez és ahhoz az élethez, amit mindig is élni szerettél volna!

Várok minden kezdő és haladó gyakorlót rendszeres csoportjaimon a Szadhana jógastúdióban vagy pedig magánóra keretében saját tempódban haladhatunk, személyre szabott gyakorlatokkal.

Keress bátran kérdéseiddel, és megtaláljuk a neked legmegfelelőbb opciót!

Oktatott jógafajták

Lehetőségek

  • Angol nyelvtudás
  • Házhoz megy
  • Hétvégén is
  • Online
  • Spanyol nyelvtudás

Helyszín(ek) :

Szadhana Jógastúdió

Elérhetőségek :

Árak :

1 óra:
10.000 Ft

Claim listing: Kozslik Gábor

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password