Jógatábor Now Closed

IV. Mosoly-Om Jógás Élménytábor Hvar szigeten - Hosted By

0

Egy gyönyörű sziget, egy vidám csapat és a jóga eszköztára, hogy feltöltődjünk, kikapcsolódjunk testileg, lelkileg.

14 éve hív magához újra és újra engem ez a különleges hely, és bármikor visszatérek mindig mutat ismeretlen csodákat magából.
A tábor alatt ezt a gyönyörű helyet, az évek alatt felfedezett csodákat és az élményeimet szeretném megosztani veled…és “ahogy kint, úgy bent”, a jógán keresztül pedig megtapasztalhatod milyen csoda rejlik benned is.
Szóval biztosan lesz jóga, kirándulások, kreatív programok, közös főzés…és a természetesen tenger azúrkék ölelése is. Hogy mi minden még,azt majd hozza az Élet. 🙂

Ha sosem jógáztál még, de érdekel? Gyere el! Jógázol már, és szereted? Gyere el! Nyaralni akarsz egy gyönyörű helyen? Gyere el! Éppen nincs kivel nyaralnod? Gyere el! Tengerben akarsz úszni a ragyogó napsütésben? Gyere el! Aktívan akarod tölteni a szabadságod? Gyere el!
Ha áramolni akarsz a felhőkkel, az Élettel…Hát gyere el!!! 🙂

Várlak szeretettel!

Jack

Oktató(k):
Kerekes János - Jack

Oktatott jógafajták

Lehetőségek

  • Fedett gyakorlóterem
  • Háromágyas szobák
  • Kétágyas szobák
  • Részletfizetés
  • Természetközeli
  • Vegetáriánus
Helyszín

A szállásunk Horvátország déli partjainál fekvő egyik szigeten, Hvar szigeten, a "Kis Velencének" becézett Vrboska nevű varázslatos kis településen lesz teljesen felszerelt 2-4 fős apartmanokban.
(Klíma, konyha, hűtő, edények, tányérok, ágynemű a felszerelésben benne van, de törölköző szükséges.)

Árak

Az egy hetes jógás élménytábor részvételi díja, ami magába foglalja a szállást, az idegenforgalmi adót, a jógákat és egyéb programokat: 80.000 Ft. Ahol külsősöket, vagy külső járművet, eszközt veszünk igénybe, természetesen az opciós és önköltséges lesz.

A táborba való jelentkezést 40.000 Ft előleg megfizetése esetén tudom fogadni. A fennmaradó összeget akár érkezéskor is fizetheted! Június 30-ig történő visszamondás esetén a teljes befizetett összeget visszaadom, július 1-től azonban az előleget már nincs módomban visszaadni, az apartmanok kifizetése miatt.

Étkezés

Önellátó, de napi egy meleg húsmentes étel is lesz adományos jelleggel. Azaz egyszerű, gyorsan elkészíthető, könnyű egytálétel, amit egy kis adománnyal köszönhetsz meg, ha ízlik. :) A napi akármennyi kávé is ugyanígy, bár az biztos finom lesz. :D

Helyszín :

Hvar sziget, Horvátország

Elérhetőségek :

Ár :

80.000 Ft

Időpont :

2020.07.26. - 08.02.

Claim listing: IV. Mosoly-Om Jógás Élménytábor Hvar szigeten

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password