Jógaoktató Now Closed

Hollósy-Pados Krisztina - Hosted By

0

A gimis évek alatt versenyszerűen röplabdáztam. Majd miután munkába álltam, a rendszeres mozgás eltűnt az életemből. A mindennapi „mókuskerék”, sok túlóra, munka melletti felsőoktatás, stresszes életmód, helytelen táplálkozás röpke 1,5 évtized alatt romba döntötte a fizikai állapotomat. Állandó váll-, hát- és derékfájással küzdöttem, egyik csontkovácstól a másikig mentem, gyógytorna és társai váltották egymást.

Sajnos odáig jutottam, hogy már csak négykézláb értem el a fürdőszobáig. Ekkor történt a fordulat, amikor megértettem, hogy addig nem lesz jobb, míg nem változtatok az életvitelemen, táplálkozásomon és meg nem erősítem az izmaimat. Természetes és tartós megoldást keresve elhatároztam, hogy teszek a változásért, a jóllétemért, magamért.

Ezért több mozgásfajtát próbáltam, végül két évig pilatest gyakoroltam. Közben sokszor és sok helyen figyeltem a jógát, távolból, mindent, ami azzal kapcsolatos. Az élt bennem, hogy én azt nem tudom, az nem nekem való, nem tudnám jól csinálni. Aztán 2009-ben mégis ellátogattam az első jógaórára, ami azonnal beszippantott. Azóta rendszeresen jógázom.

A panaszaim pedig szépen fokozatosan megszűntek. Mind testileg, mind lelkileg megerősödtem, az életem elkezdett egy felfelé ívelő pályára állni. Majd részt vettem néhány jógatáborban, mígnem jelentkeztem a jógaoktatói képzésre, egyszerűen csak azért, hogy jobban megismerjem, megértsem, belemélyedjek a jóga világába.

Folyamatos gyakorlásom és javulásom során jutottam arra az elhatározásra, hogy szeretnék segíteni olyan nőknek, akik hasonló egészségügyi kihívásokkal szembesülnek nap mint nap, keresik az útjukat, ki akarnak törni abból a bizonyos “mókuskerékből”. Ebben tudok segíteni, ezt az utat tudom mutatni azoknak, akik hozzám fordulnak. Szeretném átadni a hatha jógán keresztül (öntudatvezetés, légzésszabályozás, testgyakorlatok által) mindazt, amivel a testünket és lelkünket egészségessé tehetjük.

A jóga formába és fókuszba hoz, ragyogóvá tesz kívül-belül, wellness a testnek és a léleknek.

Nagy szeretettel várlak, hogy megújulásodban, megfiatalodásodban segíthesselek!

Hollósy-Pados Krisztina
Hatha jógaoktató
+36305301231
#YogaZone40+

Oktatott jógafajták

Helyszín(ek) :

Budai Alkotóműhely<br /><span style="font-size:16px;">1116 Budapest, Temesvár u. 19.</span><br /><br />Yogayoga Budapest<br /><span style="font-size:16px;">1088 Budapest, Bródy Sándor u. 27. II. em.</span>

Elérhetőségek :

Árak :

1 óra:
2.500 Ft / 90 perc, kedvezményes 8, 10 alkalmas vagy havi bérletek

Claim listing: Hollósy-Pados Krisztina

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password