Jógastúdió Now Closed

Hello Yoga Mobility Stúdió - Hosted By

0

A Hello Yoga Mobility Stúdió Budapest egy olyan tér, ahol elengedheted magad: az egódat, a szerepeidet, elvárásaidat. Egy tér, ahol biztonságban vagy. Olyan, mint a “ház” a fogócskában. Itt kreatívan kapcsolódhatsz önmagadhoz és másokhoz, nincsenek előítéletek. Ha tényleg megérkezel hozzánk, máshogy leszel, mint amikor beléptél az ajtón.

Lehetőségek

  • Bejelentkezés nem szükséges
  • Jógamatrac van
  • Öltöző
  • Wifi
Jógastílusok

Többéfle jógastílus közül választhatsz:

Áramló óráink a Tematikus Vinyasa Flow, a Funkcionális Flow, a Hello Gerinc és a Core Flow. Ha most kezdenéd az áramlást, gyere a Vinyasa az alapoktól óránkra, ha pedig szeretsz korán kelni, akkor Reggeli Flow órára várunk. Tradicionálisabb óráink a Hatha Jóga és a Gerincközpontú Hatha Jóga.

A kismamákat áramló Kismama Flow jógával, a szülőket Kisbabás vagy Nagybabás Jógával várjuk. A gyerekek Bölcsis, Ovi, Suli vagy Kamasz Jógaórán gyakorolhatnak velünk. A szombat délelőtt pedig mindig változatos és különleges, mindig más Hello Yogás tanárral jógázhatsz, különféle stílusokban, sokszor egy téma köré építve a gyakorlást. Hatha, Vinyásza, Hello Gerinc, Resztoratív, Hello Mobility...

Jógaoktató képzések és továbbképzések

Ha jógaoktató szeretnél lenni vagy jógaoktatóként fejlődni, sok-sok lehetőséged van a Hello Yogában. Workshopokkal, oktatóképzésekkel és oktatói továbbképzésekkel várunk. 2020. május 1-jén indul a Hello Baby - Kismamajóga Flow Oktatóképzés Csíki Mariann és Varga Judit vezetésével, majd 2020. július 25-én a 200 Órás Vinyasa FLow jógaoktató képzés Varga Judit vezetésével.

Tanfolyamok, workshopok

Rendszeresen indítunk tanfolyamokat, amelyeken elmélyítheted a jógagyakorlásod. Worshopjainkon pedig egy-egy területtel foglalkozunk alaposabban. Indítunk csípő, térd, valamint váll-könyök-csukló workshopokat.

Árak :

1 óra:
2.800 Ft
10 alkalmas bérlet:
22.400 Ft

Claim listing: Hello Yoga Mobility Stúdió

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password