Harmónia Mozgás-és Életmód Központ - Hosted By

0

Dunakeszi egyik legrégebbi mozgásstúdiójaként már több mint 10 éve töretlen lelkesedéssel és szeretettel fogadjuk vendégeinket, akik közül sokan már a kezdetek óta megtisztelnek minket bizalmukkal.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ben az “Ország Legnépszerűbb Jógastúdiója” III. helyezettjének járó díjat is elnyertük.
Legfőbb küldetésünknek azt tekintjük, hogy korra és nemre való tekintet nélkül lehetőséget biztosítsunk mindenki számára, aki testmozgásra, feltöltődésre, egészséges életmódra vagy mindennapjaiban testi-lelki-szellemi harmóniára és fejlődésre vágyik.

Csoportos jógaóráinknak tágas, klimatizált, igényesen berendezett termünk biztosít helyet, foglalkozásaink színvonaláról pedig szakmailag jól képzett oktatói csapat gondoskodik. Vendégeinket minden tudásunkkal igyekszünk céljaik elérésében támogatni, s hogy ennek érdekében mindig a legjobbat nyújthassuk, mi magunk is rendszeresen továbbképezzük magunkat.

A csoportos órák mellett egyéni foglalkozásokra is biztosítunk lehetőséget, legyen szó akár Bach-virágterápia tanácsadásról, egyéni jógafoglalkozásokról, asztrológiai tanácsadásról, talpreflexológiáról vagy masszázsról.

Mindezek mellett változatos témákkal rendszeresen szervezünk kurzusokat, workshopokat, ahol lehetőséget kínálunk arra, hogy a résztvevők testileg és lelkileg is új ismeretekkel és élményekkel gazdagodjanak.

Szeretettel várunk minden mozgásra, feltöltődésre vagy fejlődésre vágyó vendéget, kezdő és haladó jógagyakorlókat egyaránt.

A Harmónia Központ Csapata

Lehetőségek

  • Bejelentkezés szükséges
  • Ingyenes parkolás
  • Jógamatrac van
  • Öltöző
  • Online
  • Zuhanyzó

Árak :

1 óra:
1.900 Ft
10 alkalmas bérlet:
13.400 Ft
4 hetes bérlet:
6.600 Ft

Claim listing: Harmónia Mozgás-és Életmód Központ

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password