Sziasztok,

A nevem Halmos Júlia. 2008 óta tartok kismama és babás jóga órákat és 2013 óta gerinc- és hatha jógát. 2016 óta vezetek rendszeresen képzéseket, hathát és kismamát is.
A jóga önismereti út. Ezen az ösvényen haladva megtanulod szeretni és elfogadni magad, és ezáltal másokat. Felelősséget vállalsz magadért, a gondolataidért a tetteidért és ezek következményeiért. És hited által, egyre növekvő bölcsességed által felismered majd, hogy nincs jó vagy rossz döntés, történés. Minden okkal lesz az életedben, és Te magad vagy az ok minden történésben.
Hiszem, hogy azért vagyunk itt a Földön, hogy megismerjük, megszeressük, elfogadjuk Önmagunkat. Azért vagyunk itt, hogy jó legyen nekünk, jó dolgok történjenek velünk és ez Önismeret nélkül nem történhet meg. A jóga egy eszköz, megtalálni önmagad, és a helyed a világban, hogy közelebb kerülj magadhoz, ahhoz a tiszta fényhez, ami vagy.

Szeretettel várlak képzéseimen, workshopjaimon és óráimon! 🙂

Peace & Love

Julcsi

Lehetőségek

  • Angol nyelvtudás
  • Házhoz megy
  • Hétvégén is
  • Online
Szülésfelkészítő

Rendszeresen tartok- online is - szülésfekészítőt kismamáknak a várandósság 34-35. hetétől.

A foglalkozás során egyedül és párban, segítővel is végezhető vajúdó- és szülőpozíciókat ismerhetsz meg, valamint fájdalom csillapító mozgás- és legzőgyakorlatokat. Röviden átbeszéljük a szülés 'általános' menetét, szem előtt tartva azt, hogy minden nő és minden szülés más és tökéletesen egyedi.

Beszélünk arról is, hogy milyen lehetőségeid, jogaid vannak kórházi és otthoni szülés során.
Beszélünk majd azokról az 'alternatív' vagy természetes praktikákról is, mellyel a szülésed könnyítheted, amellyel a párod is segíteni és támogatni tud majd.

Az est végén nyugtató relaxációban is részed lesz, hogy a hallottakat kellőképpen beintegráld.

Várandósság és szülés

4 alkalmas tanfolyam, nem csak várandósoknak. Havonta egy alkalom, meghitt körben, ahol felteheted kérdéseid a várandóssággal és szüléssel kapcsolatban.

Hatha és kismama jóga oktatóképzések

Közel 5 éve vezetek oktató képzéseket. A képzéssel elsősorban kulcsot szeretnék adni ahhoz, hogy megtaláld a csodát magadban, hogy elfogadd magad minden gondolatoddal, érzéseddel együtt, ami akkor és ott veled van.

Hiszek a változásban, abban, hogy ha az ember akar, akkor bármikor képes a változásra. Tudunk változtatni hiedelmeken, ezekből táplálkozó félelmeken. És ha ezeket átformáljuk, formáljuk gondolatainkat és érzéseinket egyaránt. Ezáltal megváltozik a világ- és életszemléletünk. És így a világ is körülöttünk.

Az ászanák gyakorlásán, elemzésén, mitológiáján keresztül kutatjuk majd testünk titkait, a légzésfigyelés megtapasztalásával kerülünk majd közelebb elménk működéséhez. Ez vezet majd el érzéseink mélyen gomolygó örvényeihez és tapasztaljuk meg a tudatosság csillogó mester hegyeit.

Az elmúlt 12 év tanítási és élet tapasztalatával mutatok majd Neked ajtókat és irányokat, s szívem minden szeretetével vezetlek majd addig, amíg az szükséges.

Helyszín(ek) :

NemcsakJóga Mozgásstúdió

Árak :

1 óra:
1.700 Ft

Claim listing: Halmos Júlia

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password