A jóga a kegyelem ajándéka, tudás és szent spirituális gyakorlat. Kifogyhatatlan szenvedéllyel és lelkesedéssel osztom meg az eddig megszerzett tudásomat. Tanárként hatalmas a felelősség őszinteséggel megjelenni, elengedni a prekoncepciókat, obszerválni a mintáinkat,és mindeközben új konklúziókat levonni..Bízni a folyamatban. A folyamat végéig gyakorlók maradunk,gyakorlunk, tanulunk, kísérletezünk, újratanulunk, és még többet gyakorlunk. Hatalmas kiváltságot jelent jógát oktatni. Hálával hajlok meg tanáraim és gyakorlóim előtt.

A Hatha jóga nem lehet pusztán a testgyakorlás rendszere. Kiemelten hangsúlyozom óráimon a jóga filozófia aspektusait, elengedhetetlennek tartom annak bemutatását, hogyan lehet a Hatha jóga gyakorlatait belső spirituális élménnyé tenni.

Óráimat kreatív, statikusabb szekvenciák, anatómiai pontosság, sokrétű eszközhasználat jellemzi.

Rendszeresen járok Indiába tanulmányi célokkal. Ezek az utak mindig magasabb szintre emelik a lelkemet, és új távlatokat adnak a lelki fejlődésemnek, amiket nagyon jól tudok kamatoztatni a tanításomban.

Céljaim egyike, hogy minél több emberrel megismertessem a jóga tudományát. Minden jógát gyakorlónak kívánom,hogy sikerüljön megvalósítani az élet végső célját.

A jóga tudománya a modern társadalom felbecsülhetetlen értéke.

A cél az, hogy a jóga matracon szerzett tapasztalatokat képesek legyünk beépíteni a mindennapi életünkbe, annak érdekében, hogy sikeresebb, boldogabb és egészségesebb életet éljünk.

Oktatott jógafajták

Lehetőségek

  • Angol nyelvtudás

Helyszín(ek) :

Kámoni Arborétum

Árak :

1 óra:
1.800 Ft (1,5 óra)

Claim listing: Gyécsek Linda

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password