Jógastúdió Now Closed

Élj harmóniában Jógastúdió - Hosted By

0

Ebben a rohanó világban egyre fontosabb szerepet kap az emberek életében a harmónia helyreállítása és ehhez kiváló segítséget jelent a jóga, a meditáció és az ájurvéda. Modern kori problémákra kitűnő válasz a jóga, mely több ezer éves tradíció egyszerre életmód, filozófia, meditáció, légzés, testgyakorlás is. Mi nem csak jógát oktatunk, mi segítünk jobbá tenni az életed, megváltoztatni az életmódodat és a gondolkodásodat. Tapasztald meg a testi-lelki harmóniát… ehhez nyújtunk inspirációt, támogatást, felhasználva minden tudásunkat, megvalósításunkat.

Az Élj harmóniában Jógastúdióban, családias hangulatban a város szívében, mégis csendes, nyugodt, igényes helyen, kiscsoportos tanfolyamokkal, személyre szabott figyelemmel, minőségi oktatással várunk szeretettel. Képzéseinkkel széles skáláját kínáljuk a jóga és meditációs foglalkozásoknak, életmódtanfolyamoknak, melyek lehetővé teszik, hogy a testi-lelki egyensúlyhoz vezető utat megismerd.

Jógafoglalkozásaink lehetőséget biztosítanak, hogy megtapasztald a jóga különböző megközelítéseit és megtaláld azt, ami számodra a legmegfelelőbb . Jóga kezdőknek, újrakzedőknek és haladóknak.​

Tapasztald meg a harmóniát, érezd jól magad, kerülj kapcsolatba önmagaddal és másokkal!

Lehetőségek

  • Bejelentkezés nem szükséges
  • Bejelentkezés szükséges
  • Jógamatrac van
  • Öltöző
  • SZÉP Kártya elfogadás

Árak :

1 óra:
2.600 Ft / 90 perc
10 alkalmas bérlet:
22.000 Ft /10 alkalom

Claim listing: Élj harmóniában Jógastúdió

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password