Embereket tanítok önmagukat tanulni.

10 év pénzügyi területen eltöltött munka után, külföldön keresve a válaszaimat és a harmóniát érkezett az életembe a jóga és a segítői hivatás.

A válaszokat nem külföldön, hanem önmagamban találtam meg. A mentálhigiénés és a kineziológus képzések alatt tudatosságom gyakorlása a mindennapjaim részévé vált, ami megváltoztatta az életemet. A mindennapos jógagyakorlások és terápiás foglalkozások által tanultam meg újra harmóniában élni önmagammal és a világgal.

Megtapasztaltam, hogy ahogy az élet sem a versenyről szól, úgy a stabilitást és a nyugalmat sem csupán a tökéletesen felvett, elvárásoknak megfelelő pózokban találom, hanem ott, ahol akár hajlított térddel, de önmagamra tudom fordítani a figyelmem és megengedem az elmélyülést a jógagyakorlatok kivitelezése, és az ÉLET közben.

Megtanultam, hogy már nem kell megfelelnem és versengenem, csupán önmagamat adva válok teljessé utamon haladva.

Az önismereti kísérések által és a jógafoglalkozásokon ezeket az értékes tapasztalatokat szeretném átadni az úton lévőknek. Ahogyan közösen haladva egyre tisztábban látva közelebb lépünk önmagunkhoz. A jóga és az önismeret hosszan tartó hittel teli gyakorlása által képes megtanítani az élet változásaihoz rugalmasabban és tudatosabban alkalmazkodni.

Természetes hangulatú jógaórákkal várlak, ahol nem elsősorban a tökéletesség a cél, hanem a lélegzet, a mozgás és a befelé figyelés összhangja. Ahol magam is együtt fejlődöm veletek, ahol megmutatom, hogy “hibázni” természetes, sőt szükséges, ahol megmutatkozhat természetes önmagad.

Magán jóga és önismereti jóga akár az otthonodban is.

Lehetőségek

  • Házhoz megy
  • Hétvégén is
  • Online

Videó

Helyszín(ek) :

Elérhetőségek :

Árak :

1 óra:
2.000 Ft

Claim listing: Czuczi Viktória

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password