10 év pénzügyi területen eltöltött munka után, külföldön keresve a válaszaimat és a harmóniát, közel 30 évesen érkezett az életembe a jóga és a segítői hivatás.

A válaszokat végül nem külföldön, hanem önmagamban találtam meg. A mentálhigiénés és a kineziológus képzések alatt tudatosságom gyakorlása a mindennapjaim részévé vált, ami teljesen megváltoztatta az életemet. Segítőként aztán idősekkel, otthontalanná vált családokkal, mozgáskorlátozottakkal, pszichiátriai betegekkel és állatorvos asszisztensként dolgoztam.

Önismeretem mélyítése egy stresszel terhelt időszakban kezdődött, amikor már alvászavarral és pánikrohamokkal küzdöttem. A mindennapos jógagyakorlások és terápiás foglalkozások által tanultam meg harmóniában élni önmagammal és a világgal.

Megtapasztaltam, hogy ahogy az élet sem a versenyről szól, úgy a stabilitást és a nyugalmat sem csupán a tökéletesen felvett, elvárásoknak megfelelő pózokban találom, hanem ott, ahol akár hajlított térddel, de befelé, önmagamra tudom fordítani a figyelmem és megengedem az elmélyülést a gyakorlatok kivitelezése, és az ÉLET közben.

Megtanultam, hogy már nem kell megfelelnem és versengenem, csupán önmagamat adva válok teljessé utamon haladva.

Az önismereti kísérések által és a jógafoglalkozásokon ezeket az értékes tapasztalatokat szeretném hitelesen átadni az úton lévőknek. Ahogyan közösen haladva egyre tisztábban látva közelebb lépünk önmagunkhoz. A jóga és az önismeret hosszan tartó hittel teli gyakorlása által képes megtanítani az élet változásaihoz rugalmasabban és tudatosabban alkalmazkodni.

Bárki számára elérhető könnyed, helyreállító, alapokra koncentráló kezdő jógaórákkal és önismereti jógával várlak személyesen vagy online.

Lehetőségek

  • Házhoz megy
  • Hétvégén is
  • Online

Videó

Helyszín(ek) :

Elérhetőségek :

Árak :

1 óra:
2.000 Ft

Claim listing: Czuczi Viktória

Reply to Message

Sign In Jógastúdió, jógaoktató képzés, jógatábor, jógatanfolyam

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password