Tízmilliószoros napi hangtálas jóga és meditáció – 2017. 03. 12.

tibeti hangtál hatha 2

 

Várunk egy igazán különleges tibeti hangtálakkal kísért hatha jóga gyakorlásra

 2107. év első tímilliószoros napján,

ami ráadásul ezúttal telihold napjára is esik.

A program egy 90 perces hatha jóga gyakorlásból áll, amely során végig a tradícionális tibeti hangtálak szolgálnak kíséretül, valamint egy 30 perces hangtálas relaxációból áll.

A tibetiek úgy tartják, ünnepnapjaikon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Éppen ezért az évnek ezen a négy napján a pozitív, a fejlődésedet elősegítő gondolatokkal tudod az életed a vágyott irányba fordítani. Ha pozitív változást szeretnél az életedben, gondolkodj pozitívan önmagadról és az elérendő célodról.

Fordulj önmagad és mások felé szeretettel, jó szándékkal és előre mutató akarattal. Vagyis a tízmilliószoros napokon tégy is azért, amit el akarsz érni.

Tudnod kell, ezeken a különleges napokon nemcsak a pozitív gondolatok hatnak tízmilliószoros erővel, hanem a visszahúzó, félelmekkel, rosszindulattal teliek is. Éppen ezért a változásért lépj túl a visszahúzó vagy idejétmúlt gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak.

Gyakorlásunk során harmóniát teremtünk önmagunkkal, környezeteünkkel, megtisztítjuk elménket. A pozitív megerősítésekhez, gondolatokhoz segítségül hívjuk a hold különleges energiáját. A jóga gyakorlásának hatásait támogatják a tibeti hangtálak rezgései, dallamai, amelyek önmagukban is megtisztítják a testet és a lelket.

A programra szeretettel várjuk teljesen kezdő jógázók jelentkezését is! :)

A gyakorlást vezeti: Kerekes János – okleveles hatha jóga oktató
A hangtálakat Takács Szilvia – tradicionális tibeti hangtál terapeuta szólaltatja meg

Részvételi díj: 3500Ft/fő

Helyszín: Colibri Jógastúdió – Újpest
1048 Budapest, Homoktövis utca 115.

Kérjük, hogy a programra jelentkezz be alábbi elérhetőségeink bármellyikén:
info@jogaoktatas.com
06307836727 és 06308840645

Megosztás: facebooktwittergoogle_plus

Hozzászólások lezárva.