Szabó Ildikó

Szabó Ildikó

Kedves Colibrik,

Szeretettel köszöntelek Benneteket!

Szabó Ildikó vagyok. Életgyógyász, Életminőség koordinátor a hivatásom. Szinte hallom, amint azt kérdezed: „Mi is ez?” Nos, mit csinálok én tulajdonképpen? Küldetésem, hogy segíthessek a hozzám fordulóknak megoldani egy-egy nehezebb élethelyzetet vagy konfliktust, új nézőpontok megismertetése által választ találni kérdéseikre, illetve megtalálják az irányt, amerre indulhatnak saját életük országútján.

Legfontosabbnak mégis azt tartom, hogy bátoríthassam az embereket, hogy merjenek lépni, választani és változtatni. Ne zárják be magukat hiedelmeik által, váljanak tudatossá, saját életük rendezőjévé. Én magam is megéltem és megtettem, választottam és változtattam. Mai napig ennek tudatában élem az életem és haladok utamon. És immáron elérkezett az idő, hogy tapasztalataimmal, tudásommal másoknak is segíthessek.

Naponta látom, rohan a világ és mi magunk is hajlamosak vagyunk loholni, kapkodni. Elmondhatjuk, hogy sok esetben a teljesítménykényszer vált fő mozgatórugónkká. Tulajdonképpen sokak élnek „én-idő” mentesen. Pedig nagymértékben hozzájárul életünk minőségéhez, problémamegoldó képességünkhöz, hogy milyen mértékben vagyunk harmóniában saját magunkkal, a bennünket körülvevő világgal. Ennek elengedhetetlen kelléke a magunkra fordított, tartalmasan eltöltött idő.

Általában fejből élünk és nem igen foglalkozunk saját belső világunkkal. Ha meg is oldjuk a problémákat, ez többnyire mentálisan történik és ez fél siker csupán. Fél siker, mert az ilyen megoldásoknál figyelmen kívül hagyjuk saját benső világunkat. Ennek következtében, jellemzően elkezdünk tüneteket produkálni vagy egyszerűen csak érezzük, hogy belül valami feszíteni kezd.

Saját önismereti utamat járva meggyőződésemmé vált, hogy könnyebben is lehet. Hogyan? Elhatározás kérdése. El kell indulni és igent mondani saját magunkra. Ez önzés volna? Nem, nem az. Azt szoktam mondani, hogy egy szomjazót sem tudunk megkínálni egy üres palackból. Így mi magunk is akkor leszünk képesek másoknak adni, ha töltődésre is lehetőséget biztosítunk saját magunknak.

Mindent a szándék vezérel. Minőségi életet szeretnél élni? Nos, akkor célszerű kilépned a jól megszokott sémák világából. E nélkül nem fog menni. Az élet maga is egy folyamatos változás, így elengedhetetlen, hogy mi magunk is folyamatosan fejlődjünk, tanuljunk. Ez óriási ajándék lehet számodra, ha úgy határozol.

Tisztában vagyok vele, hogy a döntés sokszor nem könnyű. Volt idő, amikor én magam sem a „helyemen voltam”. Több, mint egy évtizedet töltöttem el kereskedelmi területen. Értékesítettem, utaztam, kapcsolatot tartottam a cég partnereivel, igyekeztem egy kisebb csapatot legjobb tudásom szerint összefogni. Mindezt huszonévesként… Gondolhatod, mennyire viselt meg lelkileg, hogy személyiség szinten folyton a top-on kellett lennem, kemény üzletasszonyként. Jöttek is a figyelmeztető tünetek szépen sorjában. Majd a gyerekeim megszületését követően egyre erősebben éreztem, másra vágyom, nem vagyok jó helyen…

És elindultam egy teljesen új irányba… A mai napig folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy fejlődhessek. Számos csoportos önismereti napon részt vettem az utóbbi időben. Tapasztalatom, hogy a csoportban való foglalkozások nagyon sokat tudnak adni.

Jelenleg egyéni konzultációkat tartok. Azonban egy ideje már motoszkált bennem a gondolat: „mi lenne, ha”… Ha lenne egy hely, ahol a megálmodott csoportos foglalkozásokat is megvalósíthatnám. Így találkoztam Enikővel

Programjainkkal szeretnénk lehetőséget biztosítani számotokra, hogy közelebb kerüljetek önmagatokhoz, töltődhessetek a mindennapok forgatagában.

Lelkesedéssel és szeretettel várlak Benneteket!

Szabó Ildikó

Itt is megtalálsz: https://www.facebook.com/utononmagunkhoz

Megosztás: facebooktwittergoogle_plus

Hozzászólások lezárva.