Stresszoldó jóga tanfolyam Újpesten (09.18-tól)

Kedves Érdeklődő!

4 alkalmas stresszoldó jóga tanfolyamot indítunk Újpesten, a Colibri Jógastúdióban, kezdő- és haladó gyakorlóknak egyaránt.

 

STRESSZJPG

Ha úgy érzed szétforgácsolódsz a hétköznapok forgatagában, felgyorsult minden körülötted, feszített a munkatempó, nagy a felellőség, sűrűsödnek a teendőid , sok külső inger és negatív hatás ér egyszerre, valamint az emberekkel való konfliktusok lemerítik az idegrendszered a szervezeted kimerült, mivel próbál folyamatosan alkalmazkodni a változó körülményekhez, akkor ez a STRESSZOLDÓ JÓGA tanfolyam neked szól.

A stressz, a felgyorsult életritmus, a sok kívülről jövő negatív hatás, a munkahelyi, családi konfliktusok, problémák kimerítik a szervezet energiatartalékait, legyengítik az immunrendszert. Felborul a testi-lelki-szellemi egyensúly és megjelennek a folyamatos stresszállapot káros következményei:
-fáradékonyság
-alvásproblémák
-magas vérnyomás
-túlsúly
-depresszió
-migrén
-emésztési problémák
-potenciazavarok
-meddőség.

A jóga a leghatékonyabb stresszoldó módszer. A jóga gyakorlatai sikeres és eredményes megoldást jelentenek a fenti problémák orvoslasára és a stressz káros hatásainak megszüntetésére.

A stresszoldó jóga tanfolyam válogatott gyakorlatai ászanák, legzőgyakorlatok, koncentraciós és relaxaciós tecnikák együttesen oldják a feszültséget, a szorongást, a testben lerakódott stresszt, megteremtve a jóga gyakorló számára a belső béke állapotát.
A jóga gyakorlatai kíváló eszközt biztosítanak számunkra a szervezetünk energiával, életerővel való feltöltéséhez.

A tanfolyam tematikája:

-meditációs technika gyakorlása
-esszenciális stresszoldó jógagyakorlatok, ászanak
-relaxáció

A több éves jóga gyakorlásom során szerzett tapasztalataim alapján összeállított esszenciális stresszoldó jógaprogramot adok át neked. Melyet a program folyamán meditációval és relaxációval teszünk teljessé.

A tanfolyamot vezeti Horváth Natali (RYT 500 Yoga Alliance) jógaterapeuta, kismama, hatha jóga oktató, gyógyító női jógaterapeuta

Tanfolyami időpontok:

2017. szeptember 18. hétfő 19:00-21:00
2017. szeptember 25, hétfő 19:00-21:00
2017. október 2. hétfő 19:00-21:00
2017. október 9. hétfő 19:00-21:00

A tanfolyam díja: 12000,- Ft/fő/4alkalom

Kérjük a tanfolyamra jelentkezz be elérhetőségeink bármelyikén!

Colibri Jógastúdió -ÚJPEST (1048 Budapest, homoktövis utca 115.)

www.jogaoktatas.com
info@jogaoktatas.com
06307836727

További kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal! :)

A Colibri Jógastúdió Csapata

Megosztás: facebooktwittergoogle_plus

Hozzászólások lezárva.