Sebestyén Borbála

Bori

Sziasztok!

Bori vagyok. A Colibri Jógastúdióban dinamikus jógát és kezdő gerincjógát tartok. Számomra sokáig kiegészítő tevékenység volt a jóga egyéb sportok ( röplabda, aerobic, futás, sí, snowboard, windszörf), illetve a tanulás, munka mellett. Kevés olyan aktivitást találtam, melynek mind rövid, mind hosszú távon szinte csak pozitív hatásai érvényesülnek. A jóga ilyen. A megfelelő légzés elsajátítása, a stresszoldás, a relaxációra való képesség javítása adják azt a pluszt, amivel a jóga fizikai, mentális, és lelki síkon is komplexen hat. Ezért tértem hozzá vissza, bármerre voltam, bármivel foglalkoztam, és ezért is ajánlom mindenkinek nemtől, kortól, erőtől, hajlékonyságtól függetlenül.

13 éve ismerkedtem meg a jógával. A sport oktatást 2010-ben kezdtem windszörf oktatóként. 2014-ben gerincjóga, 2016. februárjában nemzetközileg elismert hatha- és hatha flow oktatói képesítést szereztem. Jóga órákat 2015. februárja óta tartok.

Számos jóga irányzatot kipróbáltam, így óráimba ezeket a tapasztalatokat, tudást, élményt mind beépítem. Jelenleg is aktív gyakorló vagyok, mindig nyitott az újdonságokra is, mint amilyen a SUP (szörfdeszkás), az acro (csoportos), és a rooftop (tetőterasz) jóga. Mindig figyelek a biztonságra, a korrekcióra, a személyes igényekre, óráimon baráti légkört, oldott hangulatot teremtve. Szeretek folyamatosan tanulni és tanítani, megosztani, hiszem, hogy a közös gyakorlás által megsokszorozódnak a csoportra ható pozitív energiák.

Szeretettel várlak óráimon, ha kíváncsi vagy, és az itt olvasottakat megtapasztalnád élőben is!

 

Megosztás: facebooktwittergoogle_plus

Hozzászólások lezárva.