Gyógyító jógaterápia- tanfolyam

Gyógyító jógaterápia tanfolyam

Helyszín

Colibri Jógastudó – Káposztásmegyer
1048 Budapest, homoktövis utca 115.

Tanfolyami napok

2018. június 11. hétfő, 19:00-21:00
2018. június 18. hétfő, 19:00-21:00
2018. június 25. hétfő, 19:00-21:00
2018. július 2. hétfő, 19:00-21:00
2018. július 9. hétfő, 19:00-21:00

Ár

19.000 Ft / fő / tanfolyam. Akció! Ha egyszerre ketten jelentkeztek, akkor a tanfolyam ára mindkettőtök számára 17.000,- Ft.

Várunk szeretettel 5 alkalmas jógaterápiás tanfolyamunkon, Káposztásmegyeren.

Terápiás tanfolyamunk célja a jóga több ezer éve hatékony módszereit megismertetni és átadni a résztvevőknek, hogy a számukra legmegfelelőbb módon gyakorolva azt hasznosítani tudják mindennapjaikban.

A tanfolyam néhány szóban: tisztulás-gyógyulás-megújulás.

A mindennapi stressz, a rohanó é rendszertelen életmód negatív hatást gyakorol az idegrendszerre és annak működésére.
A stressz tünetei jelentkezhetnek krónikus fáradtság, álmatlanság, izomgyengeség, zsibbadás, immungyengeség, vérnyomás problémák, pajzsmirigy működési zavar, koncentrációs zavar, gyomorfájdalom, emésztési gondok, nőgyógyászati panaszok és ingerlékenység, türelmetlenség, migrén formájában is.

Célunk mindezek enyhítése, és hosszú távon megszüntetése a jóga megfelelő technikáinak elsajátításával és rendszeres gyakorlásával.

A tanfolyamon részletesen foglalkozunk a fizikai test egészségével, légzőgyakorlatokkal, relaxációs- és meditációs gyakorlatokkal, az elme kondicionálásával az elmefolyamatok lecsillapításával, melyek javítják a koncentrációt az összpontosítás képességét, valamint az elengedést. Mindezekkel elérjük a tiszta tudatos jelenlét megélésére való képességet a mindennapokban.

Harmonizáljuk és feltöltjük az idegrendszert ezáltal megszüntetve az idegi kimerültséget.

Bizonyított tény, hogy a jóga gyakorlatainak hatására elindul egy pozitív változás az életünkben.A jóga felfrrisíti és energetizálja a testet és a lelket. Rendszeres gyakorlásával javulnak a társas kapcsolataink, elfogadóbbá válunk önmagunkkal, embertársainkkal és környezetünkkel szemben. Türelmesbbé válunk, nő a problémamegoldó képességünk.

A tanfolyam elvégzésével beindulnak az öngyógyító folyamatok, a tested visszafiatalodik, az idegrendszer újra struktúrálódik, az immunrendszer ellenállóbbá válik.

Célunk a lehető legtöbb ember számára elérhetővé- és kézzel fogható eszközzé tenni a jóga gyógyító hatását.

A gyakorlatok nem igényelnek a jógában való jártasságot, vagy gyakorlatot.

 

Tegyünk együtt egy egészségesebb, boldogabb és fájdalommentes életért!

 

Oktató:

natali3.jpg
Horváth Natali
Jógaoktató, jógaterapeuta