Ovis jóga

kids-yoga

OVIS JÓGA

Minél fiatalabb korban kezdenek el megismerkedni a gyerekek a jóga ászanákkal, testhelyzetekkel, annál természetesebben tudják később beépíteni azokat a mindennapjaikba. Elsősorban dalokkal, mesével és drámajátékkal fűszerezett mozgással foglalkozunk, miközban a mozgás örömét szerettetjük meg mini jógijainkkal. :)

Foglalkozásaink kötetlenek, és felszabadultak, melyek középpontjában a rengeteg mosoly, elfogadás és támogató hangulat áll. A gyerekek ebben a biztonságos közegben tanulnak meg csoportban dolgozni, amely pozitív hatással van énképükre és önbizalmukra, emellett fejlezti a kommunikációs készséget és a szociális érzéket. A jóga testhelyzeteinek gyakorlása támogatja az immunrendszerüket, erősíti a csontjaikat, javítja az emésztést és a vérkeringést. A két agyfélteke működésének játékos feladatokkal történő összehangolása segít a komplex gondolkodás elsajátításában és a finommotorika fejlesztésében, amelyek elengedhetetlenek lesznek az iskolában.

Őszintán hisszük, hogy az egyik legjobb, amit hosszú távon tehetünk gyermekeinkkért, ha még ebben az egészen fogékony korban megismertetjük őket a jóga varázslatos világával.

Foglalkozásunkat 3-5 (6) éves korig ajánljuk, elsősorban ovisok számára.

Időpont: A foglalkozások péntekenként 16:00-16:45-ig tartanak.  (Az órarendben szerepéő 16:00-tól 17:00-ig terjedő idötartamban vállaljuk a gyerekek felügyeletét.)

Részvételi díj: 1000,- Forint/alkalom

Aki a jóga varázslatos mesevilágába kalauzolja a gyerekeket: Mira

Megosztás: facebooktwittergoogle_plus

Hozzászólások lezárva.