Baba-mama jóga

Baba-mama jóga

A baba – mama jóga egy szuper lehetőség neked és babádnak, hogy egymásra figyelve, finoman összehangolódva erősítsétek a köztetek lévő bensőséges köteléket.

A baba számára a foglalkozás egy jó játék, míg az anyukának remek lehetőség, hogy visszanyerje szülés előtti kondícióját, hasonló érdeklődésű anyukákkal találkozzon, tegyen testi-lelki harmóniájáért.

A babával közösen végzett gyakorlatok jó hatással vannak a baba idegrendszerére és mozgásfejlődésére, stimulálják emésztőrendszerét. A finom érintések megnyugtatják a babát, megtapasztalhatják más, hasonló korú babák társaságát, fejleszti a baba egyensúlyérzékét, térérzékelését.

Az órák 60 percesek, ezalatt bármikor megszoptathatod, megetetheted, tisztába teheted a babát, majd visszakapcsolódhatsz a gyakorlásba. Ha kisbabád az első néhány alkalommal nyűgös az órán, mindenképp légy türelmes!

Kell egy kis idő, amíg hozzászokik a helyhez, a hangokhoz, a többi babához. Ha épp alvási időbe esik a foglalkozás, gyertek akkor is bátran, a baba nyugodtan aludhat az óra közben, te pedig kihasználhatod az időt, hogy egy picivel több figyelmet fordíthass magadra.