A Colibri Jógastúdióról

AColibri Jógastúdió 2014-ben alakult és 2015. márciusában nyitotta meg kapuit először Angyalföldön, majd 2016. novemberében Újpesten.

Azzal a céllal hoztuk létre, hogy kezdő- és haladó jógázók számára egyaránt lehetőséget biztosítsunk a jóga gyakorlására, és minél szélesebb körben tudjuk népszerűsíteni ezt a fantasztikus hagyományt.

Elvitathatatlan, hogy a jóga önálló mozgásrendszerként is megállja a helyét, valójában azonban sokkal több ennél. Életforma, ami egy csapásra megváltoztatja az életed.

Óráink során foglalkozunk a fizikai test egészségével, a test és a lélek egyensúlyával, a helyes légzés kialakításával, stresszoldással és relaxációval, mindezt különböző órafajták keretein belül kezdő- és haladó szinten egyaránt.

Jelenleg két stúdióban 12 oktatónk áll a jógázni vágyók rendelkezésére a hét minden napján. A Colibri Család tagjai a jóga különböző hagyományaiból érkeztek, napi rendszerességű saját gyakorlással rendelkeznek és egytől egyik szakképzett oktatók, hogy Te tényleg megtaláld a számodra megfelelő gyakorlást és hiteles forrást.

Mi hisszük, hogy a joga a legjobb amit tehetsz önmagadért és másokért.

Jógával kapcsolatos kéréseiddel fordulj hozzánk bizalommal!